Mostbet Android tətbiqini yükləmək olmur
Mostbet Android tətbiqini yükləmək olmur
Salam dostlar. Mən mostbet download di android etmək istəyirəm, amma sayt açılmır. Google Play-də yoxdur. Dostum apk göndərdi, qurulum zamanı “təhlükəsizlik səbəbindən bloklandı” deyə xəta verir. Telefonumda naməlum mənbələrə icazə vermişəm. Bəlkə telefonum çox köhnədir? Android 8 var. İnternet də yaxşıdı. Nə etməliyəm? Vaxt itirirəm, əsəbim pozulur. Kimsə kömək edə bilər? Çox sağ olun.
Re: Mostbet Android tətbiqini yükləmək olmur
Ay dostum, səni başa düşürəm. Android 8 tamamilə normaldır, problem onda deyil. Mostbet tətbiqi Android 5.0-dan yuxarı işləyir. Xətanın səbəbi çox güman ki, təhlükəsizlik proqramıdır. Telefonunda Google Play Protect və ya başqa antivirus varsa, onu müvəqqəti söndür. Bəzən onlar apk-nı təhlükəli sayır, amma rəsmi mənbədən endirsən, problem yoxdu.
Dostunun göndərdiyi fayl da natamam ola bilər. Ən yaxşısı birbaşa rəsmi saytdan endirməkdir. Sayt açılmırsa, işlək güzgü lazımdı. Sənə dəqiq link verirəm: mostbet download di android Oraya keç, apk-nı endir. Qurulumdan əvvəl parametrlərdə “naməlum mənbələr” icazəsini bir də yoxla. Bəzi telefonlarda “təhlükəsiz quraşdırma” seçimini söndürmək lazım gəlir. Mən özüm də köhnə telefondan qurmuşam, işləyir. Alınmazsa, brauzer versiyasından istifadə et. Ümid edirəm bacaracaqsan. Uğurlar.
Dostunun göndərdiyi fayl da natamam ola bilər. Ən yaxşısı birbaşa rəsmi saytdan endirməkdir. Sayt açılmırsa, işlək güzgü lazımdı. Sənə dəqiq link verirəm: mostbet download di android Oraya keç, apk-nı endir. Qurulumdan əvvəl parametrlərdə “naməlum mənbələr” icazəsini bir də yoxla. Bəzi telefonlarda “təhlükəsiz quraşdırma” seçimini söndürmək lazım gəlir. Mən özüm də köhnə telefondan qurmuşam, işləyir. Alınmazsa, brauzer versiyasından istifadə et. Ümid edirəm bacaracaqsan. Uğurlar.