Proqramı mostbet yükləmək istəyirəm, hardan tapa bilərəm

Свободное общение на любые темы
Ответить
StTehnik

Proqramı mostbet yükləmək istəyirəm, hardan tapa bilərəm

Сообщение StTehnik »

Dostlar, mən bir müddətdi Mostbet-də oynayıram, amma həmişə kompüterdən istifadə edirəm. İndi iş səfərinə gedəcəm, ona görə də telefona proqram yükləmək məcburiyyətindəyəm. Proqramı mostbet yükləmək üçün hardan tapım? Rəsmi saytdan yükləmək təhlükəsizdimi? Android telefonum var, köhnə deyil, amma yenə də ehtiyat edirəm. Saytda qeyd edildiyi kimi, Mostbet tətbiqini yükləmək üçün əsas səhifəni açmaq, versiyanı seçmək, təlimatı öyrənmək və quraşdırmanı başlatmaq kifayətdir. Proqramda gecikmə olur, yoxsa sürətli işləyir? Kimsə təcrübəsini bölüşə bilər? Çox sağ olun.
JioJioss

Re: Proqramı mostbet yükləmək istəyirəm, hardan tapa bilərəm

Сообщение JioJioss »

Salam, səni çox yaxşı başa düşürəm, mən də vaxtilə eyni qorxuları yaşamışdım. Saytda qeyd edildiyi kimi, proqramı mostbet yükləmək üçün əsas səhifəni açmaq, versiyanı seçmək (Android və ya iOS), təlimatı öyrənmək və quraşdırmanı başlatmaq kifayətdir. Mən özüm də təxminən bir il əvvəl rəsmi saytdan yükləmişəm, heç bir problem olmayıb, nə virus gəlib, nə də məlumatlarım oğurlanıb. Yükləməyə başlamazdan əvvəl telefonun parametrlərindən "Naməlum mənbələr" icazəsini aktivləşdirməyi unutma. Proqram çox yüngüldü, təxminən 50 MB yer tutur, telefonu da yavaşlatmır. Quraşdırmadan sonra bir toxunuşla və link axtarmadan layihəyə giriş imkanın olacaq. Mobil versiya desktopdan fərqlənmir və tam funksionallıq təklif edir. Proqramı yükləmək üçün proqramı mostbet səhifəsinə baxa bilərsən.
Ответить