Proqramı kompüterə yükləmək olar? Yoxsa yalnız telefon üçündür?

Свободное общение на любые темы
Ответить
T-Rabbit

Proqramı kompüterə yükləmək olar? Yoxsa yalnız telefon üçündür?

Сообщение T-Rabbit »

Salam dostlar. Mən əsasən kompüterdən oynayıram, telefonum köhnədir və oyunları yavaş işlədir. Mostbet-in proqramını kompüterə yükləmək mümkündürmü? Yoxsa yalnız telefon üçün proqram var? Əgər kompüter üçün varsa, hardan endirə bilərəm? Windows üçün uyğundur? Bəlkə brauzer versiyası daha yaxşıdır kompüter üçün? Mənə məsləhət verin, nə edim daha rahat olsun. Bir də proqramı yükləsəm, yenilənməsi avtomatik olur? Çox sağ olun, köməyiniz üçün.
gasa

Re: Proqramı kompüterə yükləmək olar? Yoxsa yalnız telefon üçündür?

Сообщение gasa »

Salam qardaş. Sualın çox yerinə düşür, çünki çoxları bunu bilmir. Mostbet-in əsasən mobil proqramları var (Android və iOS üçün), lakin kompüter üçün də Windows proqramı mövcuddur. Mən özüm də kompüterdən oynayıram, Windows 10 istifadə edirəm. Sənə məsləhət görürəm, mostbet yuklemek səhifəsinə gir, orada həm mobil, həm də Windows üçün versiyalar var. Windows proqramı çox yüngüldür, az yer tutur və brauzerdən daha sürətli işləyir. Üstəlik, bildirişləri birbaşa alırsan, oyunlar donmur. Quraşdırması da sadədir, exe faylını endir, aç və qur. Yenilənmə avtomatik olur, heç bir əziyyət çəkmirsən. Əgər proqram yükləmək istəmirsənsə, brauzer versiyası da yaxşıdır, xüsusilə Chrome-da heç bir problem olmur. Amma mən proqramı daha çox bəyənirəm, daha stabildir. Sənə də tövsiyə edirəm, sına görərsən.
Ответить